De diëtisten

Annika

Waarom ben je diëtist geworden
Toen het tijd was om een studie te kiezen wist ik niet zo goed wat ik wilde. Wel merkte ik dat ik veel energie krijg als ik mensen begeleid, adviseer en coach. Daarnaast is voeding een onderwerp wat me altijd al boeide. Daarom maakte ik de keuze om Voeding & Diëtetiek te gaan studeren. Ik heb gestudeerd in Groningen, een fijne stad waar ik nog steeds woon. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Noord-Friesland.

Over mezelf
Ik ben echt een buitenmens. Als het even kan maak ik het liefst een lange afstandswandeling door de bossen of de bergen, kampeer onderweg op bijzondere plekjes en geniet van de mooie natuur.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

NoordFriesland77606[1]
NoordFriesland77660[1]

Reino

Waarom ben je diëtist geworden?                                              Voeding en gezondheid zijn onderwerpen welke mij nooit lijken te vervelen. Een logische keuze dus, om Voeding & Diëtetiek te gaan studeren en daarmee veel meer te leren over alles wat hiermee te maken heeft. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam bij de praktijk. 

Over mijzelf
Mijn vrije tijd besteed ik graag op een actieve manier. Zo ga ik al een aantal jaren met veel plezier naar de sportschool voor krachttraining en sinds vorig jaar ben ik daarnaast begonnen met hardlopen en wielrennen. Verder lees ik graag een interessant boek en kan ik er enorm van genieten om leuke eettentjes te ontdekken waar ik lekker kan lunchen of dineren. Dit laatste doe ik het liefst samen met familie of vriendinnen. 

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag

Farielle

Waarom ben je diëtist geworden?
Voeding interesseerde me van jongs af aan al, mijn moeder was er vroeger ook veel mee bezig. Vanaf een jaar of 13 wist ik zeker dat ik diëtist wilde worden, dat is daarna nooit meer veranderd. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist en sinds 2016 ben ik werkzaam in onze praktijk. 

Over mijzelf
Mijn vrije tijd breng ik door met mijn vriend of mijn vriendinnen. Daarnaast kijk ik graag een serie of lees ik een boek. De laatste jaren ben ik letterlijk in beweging gekomen en wandel ik graag, heb ik leren zeilen en doe ik aan bootcamp. 

Dagelijks aanwezig

IMG-20230913-WA0000

Kwaliteit

Wij staan alle drie ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit kwaliteitsregister waarborgt de kwaliteit van de diëtist door bepaalde eisen te stellen aan bijscholing en andere kwaliteitsbevorderende werkzaamheden.

Wij zijn lid van Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN).

Hoe scoort jouw gezondheid?

Doe de GRATIS test!

En ontvang direct jouw persoonlijke gezondheidsscore in je mailbox.

(Inclusief uitgebreid rapport)

Jouw resultaten bespreken? Plan een afspraak met ons.